Trine og Mikael Qvist vinder KM Mixed Doubles 2021/2022

Trine og Mikael Qvist vinder KM Mixed Doubles 2021/2022

Sæsonen lakker mod enden og dermed er tiden også inde til finalerne i klubmesterskaberne.

I Mixed Doubles blev det til en omtumlet sæson med flere udfordringer, herunder den allestedsnærværende Coronapandemi. Fire par stillede til start, men endnu inden turneringen for alvor var rullet i gang fik de selskab af Team Rosenbier bestående af klubbens to juniordrenge, Frederik Rosenbom og Nikolaj Schluckebier, som i deres første forsøg i Mixed gjorde en rigtig flot figur og endte med at spille sig i semifinalen.

Forinden var Lene og Are Solberg blevet tvunget til at trække sig, da formanden på grund af en uopmærksom fodgænger kørte galt på sin cykel og endte med en heldigvis vellykket operation, krykke, slynge om venstre arm og en helt ufrivillig pause fra isen.

I grundspillet sluttede Trine og Mikael Qvist på førstepladsen og sikrede sig dermed automatisk adgang til finalen. I semifinalen lykkedes det for grundspillets to'ere Sofie Donkild og Søren Tidmand at vinde en meget tæt kamp mod juniorerne med en 3'er i sidste ende (6-4). Bodil Hollinger og Jens Groth Lorenzten måtte nøjes med fjerdepladsen.

I finalen satte Qvist'erne sig hurtigt på en solid føring, men med en 5'er i femte ende bragte Donkild og Tidmand kortvarigt spændingen tilbage. Til slut endte det dog med en overbevisende sejr på 10-6 og mesterskab til Trine og Mikael Qvist.

.

Mikael Og Trine Qvist Vinder KM Mixed Doubles 2021 2022
KM Mixed Doubles 2021 2022 Tidmand Donkild Qvist
KM Mixed Doubles 2021 2022 Scoretavle