Team Rising Stars vinder DM Junior drenge 2022

Team Rising Stars vinder DM Junior drenge 2022

Tre sjove, spændende og intense DM Junior-dage i Hvidovre bekræftede, at der er god grund til optimisme i dansk juniorcurling. Og lige så glædeligt er det, at Gentofte CC havde andel i både guld- og sølvmedaljerne

Med deltagere fra hele 7 klubber blev Junior DM-weekenden i Hvidovre en stor succes. Der blev spillet 2x Round Robin plus finaler, så i alt syv kampe på tre dage for de talentfulde med også udmattede spillere fra hele landet.

Ikke uventet indfriede Team Rising Stars med Jonathan Vilandt, Jacob Schmidt, Alexander Qvist og Kasper Bøge (repræsenterer alle både GCC og HCC) forventningerne med at sikre sig endnu en DM-guldmedalje efter at være gået ubesejret gennem turneringen.

Team Juniors United bestående af GCC'erne Frederik Rosenbom og Nikolaj Schluckebier og TCC'erne Oliver Rasmussen og Nikki Jensen kvalificerede sig til finalen med fire sejre i grundspillet. I finalen måtte de desværre undvære Nikki på grund af sygdom. Alligevel kæmpede trioen bravt og lykkedes endda med at stjæle 1 point i første ende inden storfavoritterne skruede op for tempoet og vandt med 11-1.

Kort før turneringen blev Team HCC ramt af et afbud, men heldigvis stod to unge Aalborg-juniorer klar til at springe ind, og sammen sikrede de sig en flot bronzemedalje med en sejr over Team Isbil bestående af drenge fra Silkeborg, Odense og Esbjerg.

Sideløbende med juniorernes DM blev finalen i Par Mixed Kørestole afviklet med sejr til Team Kenneth Ørbæk (TCC) over Team Helle Christiansen (HCC).

Tak til Hvidovre for at arrangere en flot turnering med god is og masser af hygge i varmestuen.

Tekst og billeder: Søren Tidmand