Team Krause vinder Gentofte Cup 2020
Gentofte Cup

Team Krause vinder Gentofte Cup 2020

Under årets udgave af Gentofte Cup blev der ikke kun talt sten efter hver ende. På grund af kommunens stramme Covid-19-restriktioner blev der også holdt et vågent øje med antallet af personer i varmerummet, hvor der var givet tilladelse til maksimalt 12 personer på samme tid.

Heldigvis fik omstændighederne ingen indflydelse på hverken stemning, spil eller spænding. Efter tre kampe i de to grupper samt en mellemrunde havde fire hold spillet sig frem til finalekampene.

Det århusianske hold Woulda Coulda Shoulda overraskede søndag morgen med at slå Team Lander/Halse, men måtte i kampen om tredjepladsen se sig besejret af de fire gæve svenskere fra Team Svetak med cifrene 11-1.

Godt halvvejs gennem finalen havde Enraged Donkey Chokers med skipper Tobias Thune spillet sig til en 5-1-føring, men alligevel lykkedes det for Team Krause at vende kampen og sikre en kneben 6-5-sejr med fem sten i de sidste tre ender.

Tak til alle deltagende hold for en god og hyggelig weekend - og på gensyn næste år, hvor vi forhåbentlig kan vende tilbage til det velkendte format og antal hold.

Og sidst men ikke mindst en tak til sponsoren, 100 år-jubilaren Skipper's Pipes.