Fuldt hus til juniortræning med fejring og pizza

Fuldt hus til juniortræning med fejring og pizza

Efter en hel fantastisk måned for dansk juniorcurling var der god grund til at invitere til fælles træningsaften med fejring og pizza. Og huset var fuldt tirsdag aften, da Gentofte Curling Club åbnede dørene for at give en velfortjent hyldest til de unge spillere, som i løbet af de seneste fem uger har hevet hele tre sæt medaljer hjem.

Først blev det til to gange sølv ved Youth Olympic Games i Sydkorea, da Emilie Holtermann, Katrine Schmidt, Niki Jensen og Jacob Schmidt var afsted. Og få uger efter var det juniorherrelandsholdet med Niki Jensen, Kasper Bøge, Alexander Qvist, Jacob Schmidt og Jonathan Vilandt, der som oprykkere strøg direkte i medaljespillet og tjekkede ud med et flot sæt af bronze.

På en aften med fælles træning for både de store og de små, var det skønt at se de unge talenter samles om det, de synes er sjovest, lige fra en glidestafet og limboslides til 8 sekunders take-out. Vi glæder os allesammen til at følge både de nuværende landsholdsspillere og de nye talenter i mange år fremover.

Der blev naturligvis også sagt tak til de tre trænere, som har hold i trådene under hele forløbet op til og under mesterskaberne: Ulrik Schmidt, Julie Dall Høgh og Lars Vilandt.

Tekst og fotos: Søren Tidmand