Team Krause vinder DM Mixed 2023/2024
DM

Team Krause vinder DM Mixed 2023/2024

En spændende og intens weekend med i alt syv runders curling for de fire deltagende hold sluttede ikke uventet med velfortjente guldmedaljer til Team Krause. Dermed fik holdet bestående af Signe Schack, Henrik Holtermann, Jasmin Lander og Mikkel Krause en kærkommen revanche for det ene nederlag, som de led søndag morgen i sidste runde af den dobbelte round-robin til YOG-landsholdet. I finalen lagde favoritterne hårdt ud og lagde sig i front med 9-0 efter tre ender. Til slut endte sejren på 10-3.

Sølvmedaljerne gik lige så velfortjent til den unge, talentfulde kvartet bestående af Emilie Holtermann, Nikki Jensen, Katrine Schmidt og Jacob Schmidt, som i januar skal repræsentere Danmark ved Youth Olympic Games i Sydkorea.

I bronzekampen vandt Team Chang (med Sophie Chang, Liam Goldbeck, Gabriella Qvist og Alexander Qvist) over Team Tidmand (med Michelle Schack, Jacob Hjort, Natasha Schack og Søren Tidmand).

Med kun fire hold til start blev turneringen afviklet med dobbelt Round-robin og medaljekampe.

En stor tak til klubbens frivillige for at gøre det muligt for GCC at afholde mesterskabet, herunder en særlig tak til Helen Li og Sui King for at sige ja til at debutere som dommere kun én uge efter at have taget dommerkursus ;-)