Spændende weekend for GCC's juniorer
Nordic Junior Curling Tour

Spændende weekend for GCC's juniorer

Det blev til en rigtig god oplevelse for GCC's juniordrenge Nikolaj Schluckebier og Frederik Rosenbom, da de sammen med skipper Oliver Rasmussen og hans lillesøster Caroline (begge fra Tårnby) spillede Copenhagen Open i Hvidovre, en turnering på Nordic Junior Curling Tour.

Inden turneringen havde de fire kun trænet sammen to gange, og da holdet desværre blev ramt af et sent afbud fra deres femte spiller, Nikki Jensen (TCC), var der fuld spilletid til alle.

Arrangørerne i Hvidover CC havde truffet alle nødvendige forholdsregler i lyset af Corona-situationen, og alle skulle derfor stille med en negativ test taget inden for 24 timer før start.

Det blev til tre kampe for Team Rasmussen, som mødte særdeles kompetent modstand fra langt mere sammenspillede hold fra Norge og Sverige. Alligevel lykkedes det i allersidste opgør at presse kampen helt ud i en kneben afgørelse i 8. og sidste ende, hvor kvartetten var tæt på at stjæle for sejr.

En af de mest positive signaler sendte holdet i deres Draw Shot Challenge-forsøg, hvor de med to debutanter endte med 80,3 cm i gennemsnit, hvilket var femtebedste resultat ud af syv deltagende hold.

Team Vilandt, med Gentofte CC's andre juniorer, måtte desværre trække sig kort inden turneringen på grund af sygdom.

Tak til Hvidovre CC for et super arrangement med masser af god stemning, frugt og hjemmelavet lasagne efter lørdagens runder.