Skal din klub have bedre curling-is?
Kursus

Skal din klub have bedre curling-is?

Dansk Curling Forbund er i gang med at få en aftale på plads med World Curling Federation for at kunne tilbyde kurset Ice Technician Level 1  i Danmark.

Kurset bliver udbudt til alle forbundets klubber, og derfor ønsker forbundet at få en forhåndstilkendegivelse af interessen.

Lidt om kurset:  

– Det er det officielle Ice Technician Level 1 kursus fra WCF. 

– Kurset indeholder en undervisning i den grundlæggende viden om opretholdelse af curlingis. Emnerne omfatter en forståelse af udstyret og dets vedligeholdelse, grundlæggende viden om køleanlæg, luftsystemer, affugtning og vandkvalitet samt en viden om ‘pebbling’, skrabningsteknikker og curlingsten.

– Kurset er opdelt i to dele, en online del og en in-person del. Online delen skal gennemføres og bestås, før man kan deltage på in-person delen. In-person delen strækker sig over to dage, og det skal man deltage i og bestå. Når de to dele er bestået, har man Level 1 certifikat. 

– Online delen kan man tage, som det passer ind i ens planer. Der vil være mulighed for hjælp undervejs.  

– In-person delen kommer til af foregå i Gentofte med en instruktør/lærer fra WCF

Pris for kurset vil være en deltagerbetaling på 500 kr. – denne omfatter: 
– Online kursus 

– In-person kursus 

– Forplejning under in-person kurset 

– Overnatning under in-person kurset (også for dem der bor tæt på) 

Vær opmærksom på, at kurset er på engelsk. 

På kurset er der plads til 8 deltagere. Vi skal derfor bede klubberne om at vende tilbage med en prioriteret rækkefølge på, hvem de måtte ønske som deltager. Er der stor efterspørgsel, vil der blive kigget på at oprette et kursus mere. 

Klubbernes prioriterede liste skal indsendes på mailadressen asmus@curling.dk senest d. 16 november 2020. Hvis der er spørgsmål til kurset, så er I velkomne til at kontakte Asmus Jørgensen for mere information. 

Du kan læse mere på World Curling Academy´s hjemmeside.