Sidste KM Figurrunde tæller med i Slaget om Skandinavien

Sidste KM Figurrunde tæller med i Slaget om Skandinavien

GCC

Tirsdag d. 19. december afvikles fjerde runde i sæsonens Klubmesterskab i Figurspil, og det passer helt perfekt med det initiativ, som de tre skandinaviske curlingforbund har sat i søen, nemlig Slaget om Skandinavien.

I årets sidste 14 dage - fra 18. til og med 31. december - kan alle skandinaviske spillere registrere spillede figurrunder i en app, som det svenske forbund har lanceret. Her er invitationen i sin fulde ordlyd:

Curlere fra Sverige, Danmark og Norge: Nu skal det afgøres, hvilket land der er bedst til curling i Skandinavien. Du har muligheden for at hjælpe dit land med at opnå sejr! I løbet af de to sidste uger af året gælder det om at spille så mange figurspil som muligt og registrere dem i appen "Figurspel". Det land, der vinder landskampen, får retten til at prale for evigt, og kan kalde sig for den bedste curlingnation i Skandinavien! Landskampen starter den 18. december og fortsætter, lige indtil klokkerne ringer det nye år ind.

Download appen:


Når du åbner appen, kan du vælge mellem tre typer figurspil: Klassisk, Moderne og Kids.

Ved KM i Figurspil spilles Klassisk.

Efter en endt runde, hvor alle scores er indtastet i appen, kan du registrere dig ved at klikke videre og skrive koden "landskamp" samt udfylde nogle oplysninger om navn, måned og år fra fødselsdagen samt vælge klub og type figurspil.

Reglerne for de otte figurer er sat op på tavlerne, som hænger i hver sin ende af hallen, tættest ved varmerummet på bane B og tættest ved scoretavlerne på bane A.

Vi kan kun opfordre til at tage Figurspil med i træningen generelt, og måske i særdeleshed i årets sidste to uger, hvor det altså gælder om at kæmpe om æren som Skandinaviens bedste (figur)curlere.

Velmødt tirsdag aften d. 19. december kl. 18:45 🥌